Rättviks Junior och Kadett spelare i landslaget.

   Adam Villamo       Kristoffer Sjöberg      Carl-Johan Thimberg       Felix Persson           Johan Proos           

Rättviks spelare i landslaget.

Under april och maj har det varit tryouts för kadetter och juniorer för landslaget.  Rättvik skickade 3 st. spelare i på både kadett och junior samlingarna.

JUNIORER

Adam Villamo och Kristoffer Sjöberg är båda med till Nordiska mästerskapet som spelas i Karlskoga 18-20 maj. Där mäter det svenska juniorlandslaget Norge och Finlands seniorlag.

Adam som varit med i kadettlandslaget i 2 år tar nu klivet upp till juniorerna. Adam spelar som centerfielder i Rättviks Div. 1 lag och är en snabb spelare. Han har under sina 2 år i kadett-EM fått priset för most stolen bases under turneringarna 2005 & 2006.

Kristoffer har spelat i kadettlandslaget 2004 & 2005 samt juniorlandslaget 2006. Kristoffer spelar 3.e base man i Rättviks Div. 1 lag. Förra säsongen fick han utmärkelser i Rättviks laget som Most Valuable Player och Best Offensive Player. 

KADETTER

Felix Persson och Challe Thimberg är klara för kadettlandslaget samt Johan Proos reserv. Felix och Challe som även var med i 2006 kadettlandslag får åter förmånen att vara med även i år. Johan som under söndagen pitchade en match under uttagningen gjorde det  riktigt bra enligt landslagscoacherna har en reservplats vid ev. återbud från någon av de uttagna spelarna.

Felix Persson berättar om tryouten: -"Det gick bra att spela på plan när vi spelade matcher och de var kul att jag blev kapten!"

Johan Proos säger: -"Det gick bra att pitcha och et var kul med base running. Det gick bra att spela matcher. Sedan spelade jag på outfield och 3e base som jag trodde att det skulle gå daligt att spela på."

Båda landslagen skall till Holland för träningsturnering 20-30 juli.

Vi gratulerar till landslagsplatserna och önskar killarna lycka till!

Har ni möjlighet så åk till Karlskoga och heja fram juniorerna till en ny seger 2007.

Förra året vann Sverige NM.

Spelprogram i Karlskoga

Fre 18 maj

Hemma

- Borta

Res

17:00

Sverige J

- Finland

 

Lör 19 maj

 

 

 

10:00

Norge

- Sverige J

 

13:30

Finland

- Norge

 

17:00

Finland

- Sverige

 

Sön 20 maj

 

 

 

11:00

Norge

- Finland

 

14:00

Sverige

- Norge